Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Rizoma Advocats

A Rizoma Advocats apostem per l'especialització, la qualitat i el tracte personalitzat. Dissenyem  estratègies de defensa a mida de cada client, tenint en compte les seves circumstàncies personals i els seus interessos.

L'especialització és clau per l'èxit, i és per això que el despatx s'organitza en tres àrees: laboral, penal i penitenciari, amb professionals formats en cadascuna d’elles i que exerceixen en exclusiva en la matèria de l'àrea a la qual pertanyen.

Advocats penitenciari Barcelona

Qui som

advocat laboralista barcelona

LAURA
RULL

Responsable de l’àrea de dret laboral

Llicenciada en dret, amb un Postgrau de Pràctica Jurídica i amb un Màster en Dret Laboral, s’especialitza en totes les vessants del dret laboral i de la seguretat social.
Veure CV
advocat preso barcelona

MARC
VIU

Responsable de l’àrea de dret penitenciari

Llicenciat en dret, criminologia i amb un màster en dret penal i ciències penals. També està especialitzat en violència de gènere, en dret penitenciari i en el procediment especial de menors.
Veure CV
advocats alcoholèmia barcelona

MARTA
SÁNCHEZ

Responsable de l’àrea de dret penal

Llicenciada en dret per la Universitat de Barcelona i amb un Postgrau en Pràctica Jurídica, està especialitzada en dret penal i dret penitenciari.
Veure CV

Advocats especialitzats en penal,
penitenciari i laboral

Dret Penal

Dret Penal

L'àrea de dret penal de Rizoma Advocats la integrem un equip d'advocats que des de l'inici de la nostra formació ens hem especialitzat en el camp del dret penal.
+ info
Dret Penitenciari

Dret Penitenciari

Som experts en assessorar i defensar persones condemnades a penes de presó en el moment previ a l'ingrés al centre penitenciari i durant tot el temps de compliment de la condemna.
+ info
Dret Laboral

Dret Laboral

L'àrea de treball de Rizoma Advocats especialitzada en el dret laboral, ofereix als nostres clients un servei integral en assessorament i defensa, tant davant dels serveis de conciliació com davant les diferents instàncies administratives i judicials.

+ info

Notícies

Darreres notícies

 • Quan es pot demanar al tercer grau? Què és la quarta part de la condemna? Què fa la Treballadora Social de presó?

  Quan es pot demanar al tercer grau? Què és la quarta part de la condemna? Què fa la Treballadora Social de presó?

  Els advocats de dret penitenciari contestarem a aquestes i altres preguntes a la sessió que hem preparat per a familiars i amics i amigues de persones que estan complint condemna de presó.
  15 OCT
 • A quantes comunicacions tenen dret els interns i les internes a la presó?

  A quantes comunicacions tenen dret els interns i les internes a la presó?

  Les comunicacions amb l'exterior són un dret de la persona penada privada de llibertat i, segons es recull en l'article 3.3 del Reglament penitenciari, respon al principi inspirador que la persona no es troba exclosa de la societat, sinó que continua formant part de la mateixa. En aquest article tractarem de les diferents opcions de visita amb què compten les persones penades amb els seus familiars i amics i amigues, els requisits i els tràmits que s'han de seguir.

  21 SET
 • La baixa mèdica de les dones de fer feines

  La baixa mèdica de les dones de fer feines

  Quan una treballadora de la llar es troba en situació d'incapacitat temporal, té dret a cobrar la prestació per incapacitat temporal (IT) mentre es troba de baixa.

  En aquest article aclarirem els aspectes més importants sobre la baixa mèdica per incapacitat temporal, de les empleades de la llar.
  23 AGO
 • Què és la Junta de Tractament del centre penitenciari?

  Què és la Junta de Tractament del centre penitenciari?

  Tots els centres penitenciaris compten amb una sèrie d'òrgans col·legiats, que seran coordinats pel/per la director/a del centre penitenciari en qüestió. En aquesta publicació parlarem de la Junta de Tractament, en concret, qui la compon i quines funcions té encomanades. En altres publicacions parlarem d'altres òrgans col·legiats, com ara els Equips tècnics o la Comissió Disciplinària.
  14 AGO

El nostre despatx

INFORMACIÓ PROTECCIÓ DE DADES DE RIZOMA ADVOCATS
Finalitats: Respondre a les seves sol·licituds i remetre-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: Consentiment de l'interessat. destinataris: No estan previstes cessions de dades. Drets: Pot retirar la seva consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar, suprimir les seves dades i altres drets a info@rizomaadvocats.com. Informació addicional: Pot ampliar la informació a l'enllaç de Política de Privadesa. "

On estem?

C/Mèxic 17, 2n 3a
08004 Barcelona, Barcelona

Truca’ns!

Telf. 93.177.72.87
Assistència al detingut:
665 262 490